Amsterdam - Breda - Den Haag - Utrecht - Zwolle 085 060 1979

 

 

Realiseer je droombaan met het 

DROOMBAAN GEZOCHT PROGRAMMA

Maak werk van je passie & talent!

 

 

 

In 6 stappen naar je droombaanMeer energie, plezier en werkgeluk


#1 Ken je Passie

Ontdek waar je warm voor loopt, waar je werkelijk gelukkig van wordt, wat jouw dromen en verlangens zijn


#2 Ken je Talent

Ontdek jouw unieke talenten en kwaliteiten en hoe je hier je werk van maakt


#3 Ken je Missie

Ontdek wat jij de wereld te bieden hebt, welk probleem je wilt oplossen, en welke waarden voor jou belangrijk zijn 


#4 Ontdek je Droombaan

Ontdek waar je passie, talent, missie en waarden samenkomen en hoe je daar je geld mee kunt verdienen


#5 Geloof in Jezelf

Ontdek hoe jouw overtuigingen, familiesysteem en omgeving jou kunnen belemmeren en hoe je met meer zelfvertrouwen de regie over je eigen loopbaan neemt


#6 Maak je Plan

Maak je eigen uitdagende én realistische plan om jouw droombaan te realiseren en leer hoe je op basis van je intuïtie de juiste keuzes maakt​

Gratis online mini-cursus

Je droombaan is dichterbij dan je denkt. Je kunt vandaag namelijk al beginnen met onze gratis online mini-cursus! Je ontvangt dan gedurende 6 dagen alle stappen mét leuke oefeningen in je mail. Zo kun je je droombaan al in 2019 realiseren!

---->>>

> In 6 stappen naar je droombaan

> Leuke oefeningen

> Inspirerende opdrachten

> Gewoon in je mail

> Doen wanneer het jou uitkomt

> Helemaal gratis en vrijblijvend

Uniek Loopbaantraject

Je wordt gedurende 6 weken professioneel begeleid in de 6 stappen naar je droombaan. Je ontdekt aan de hand van krachtige oefeningen wat je passie, talent en missie is, en hoe je deze direct kunt vertalen in je dagelijkse werkzaamheden. Of je nou een carriereswitch wil maken,  je eigen bedrijf wil starten, of binnen je huidige baan je eigen talent wil inzetten, wat je droom ook is: het Droombaan Gezocht Programma leert je hoe je het waarmaakt. Op een leuke en ontspannen manier.

  • 4 inspirerende trainingsdagen
  • 4 x per jaar start er een programma
  • 5 locaties in Nederland

Meer informatie

7 tips voor een succesvolle carrièreswitch in 2019

Je bent toe aan een carriereswitch, maar hoe pak je dat aan? Wij geven je 7 tips!

#1 Durf te dromen

Wat zou je doen met een miljoen? Een clichévraag, maar het antwoord biedt altijd een eerlijke opening in wat je echt zou willen doen met je leven als geld geen enkele rol speelde. Dus beantwoord de vraag zo eerlijk mogelijk, en ga eens een uurtje vrijuit dromen. En het leuke is, dromen werkt aanstekelijk! Als je eenmaal aan het dromen bent geslagen, komen er zoveel ideeën en mogelijkheden in je op, dat je niet kan wachten om er werk van te maken.
 

#2 Oriënteer je

Onderzoek je dromen. Wat betekenen ze in de realiteit. Via kennissen, vrienden en familie kun je wellicht in contact komen met mensen die een baan waar jij van droomt. Mensen vinden het altijd fijn om op hun ervaring aangesproken te worden en geven graag gratis adviezen. Wellicht hebben ze nog waardevolle tips voor je. Vraag bij elke afspraak of ze nog iemand anders kennen met wie je zou kunnen afspreken. Op deze wijze ontmoet je nieuwe mensen en vergroot je je netwerk en daarmee je toekomstige kansen.
 

#3 Vraag hulp

Zolang je je dromen en verlangens met niemand deelt, is het gemakkelijk ze te negeren. Je kunt in je saaie baan blijven zitten en je kop in het zand steken. Door het met anderen te delen wordt die kans minder groot. En bovendien hebben anderen vaak hele goede ideeën. En als je toch vast blijft zitten of de stap niet durft te wagen, kun je altijd nog een loopbaancoach of loopbaantraject overwegen. De kans op succes wordt dan namelijk er groot. Een loopbaancoach biedt je structuur en houvast in dit onzekere proces. Een goede loopbaancoach met ervaring helpt je je talenten, passie en missie te ontdekken en zo je droom te laten uitkomen. En meestal beschikt een coach vaak over een netwerk die hij of zij kan gebruiken om je ergens te introduceren.
 

#4 Ga iets doen

Het idee achter een carrièreswitch is dat je iets gaat doen wat je leuk vindt. Maar je hoeft niet te wachten op die perfecte baan voordat je daarmee kunt beginnen. Je kunt je vandaag al inschrijven voor een fotografiecursus, een nieuwe studie psychologie, of een opleiding waarin je leert om anderen te coachen. Hoe meer je doet wat je wil doen, hoe makkelijker het is om daar je werk van te maken.
 

#5 Begin voor jezelf

Een carrièreswitch is is misschien wel de perfecte kans om voor jezelf te beginnen. Heb je een bepaalde competentie of vaardigheid in huis waarmee je een probleem voor anderen kunt oplossen? Dan kun je jezelf laten inhuren als zelfstandige zonder personeel (zzp’er). Maar je kunt ook de sprong wagen en zelfstandig ondernemer worden.
(1 vote)

Eelco van Hulsen

Eelco van Hulsen is initiatiefnemer van Droombaan Gezocht. In zijn blogs neemt hij je mee in de zoektocht naar een baan die bij je past. Dit doet hij vanuit zijn jarenlange ervaring als psycholoog, trainer en loopbaancoach. Hij heeft zijn visie gebaseerd op uitgangspunten uit de westerse psychologie en oosterse wijsheden, zoals: NLP, Systemisch Werken, Een Cursus in Wonderen, The Artist's Way.

Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Contact Info

Postadres:
James Wattstraat 27, 1097 DK Amsterdam.

Telefoon:
085 060 1979

Email:
contact@droombaangezocht.nl

KvK:
30266165

BTW:
NL128329154B01