Amsterdam - Utrecht 085 060 1979

Maak werk van je passie & talent!

Als je doet wat je het liefste doet, voelt het alsof je nooit meer hoeft te werken

Mijn Passie

Je kunt me wakker maken voor menselijk gedrag, inspirerende oefeningen en heldere inzichten. Ik krijg energie als alles samenvalt, als het 'klopt'. Ik ben een bevlogen loopbaancoach die met plezier zijn werk doen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Mijn Talenten

Ik zie kansen waar anderen belemmeringen zien. Ik ben sensitief en daardoor goed in het voorhouden van een spiegel zodat jij jezelf leert kennen. Ik ben in staat het overzicht te bewaren en je met prikkelende vragen of oefeningen in beweging te krijgen.  

Mijn Missie

Ik wil een positief verschil in de wereld maken door mensen te inspireren hun droombaan te realiseren. Ik geloof namelijk dat als je jouw unieke talent en potentieel benut, iedereen daar de vruchten van plukt. 

Achtergrond

Droombaan gezocht is opgericht door Eelco van Hulsen (1979). Als loopbaancoach ontdekte hij in de loop der jaren dat er een aantal oefeningen en opdrachten zijn die telkens weer veel impact hebben. In het Droombaan Gezocht Programma komen deze oefeningen, zijn jarenlange ervaring als loopbaancoach en zijn vakmanschap als trainer op een krachtige en inspirerende manier samen. Eelco maakt veel gebruik van uitgangspunten, methodieken en oefeningen uit de westerse psychologie en oosterse wijsheid, zoals: NLP, Systemisch Werken, The Work van Byron Katie, Deepak Chorpa, Een Cursus in Wonderen, The Artist's Way van Julia Cameron.

Bij grotere trajecten werkt Eelco samen met ervaren loopbaancoaches en -trainers die zich met hart & ziel inzetten voor Droombaan Gezocht.

 

 

 

"You have got to find what you love. The only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it." ​ Steve Jobs, 2005 Standford university

Ontmoet EelcoLoopbaancoach

Eelco van Hulsen
Eelco van Hulsen

Trainer & Loopbaancoach

Van kinds af aan is Eelco gefascineerd door menselijk gedrag. De studie Sociale Psychologie aan de Universiteit van Utrecht was een logische keuze. Anderen aanvoelen doet hij van nature. Hij is goed in het creëren van een veilige en inspirerende omgeving. Eelco heeft een creatieve geest en ziet overal nieuwe kansen en mogelijkheden. Als trainer en loopbaancoach zet hij zijn talenten met veel plezier in om anderen te inspireren hun droombaan te realiseren. Eelco gelooft in de kracht van ervaringsgericht leren en positieve psychologie. # Opleidingen, licenties en gevolgde workshops: - Sociale Psychologie, Universiteit Utrecht - Professionele Communicatie (NLP practitioner, TA, Systemisch Werken), Phoenix Opleidingen, Utrecht - LIFO© methode, licentie, Hilversum - Franz Ruppert, De weg van het verlangen - Stephan Haussner, Familieopstellingen & Ziekte - Art of Living, Sri Sri Ravishankar, Bangalore, India -

Droombaan Gezocht

Contact Info

Postadres:
Flevomeer 78, 1423 ER Uithoorn.

Telefoon:
085 060 1979

Email:
contact@droombaangezocht.nl

KvK:
30266165

BTW:
NL128329154B01